Γιατί ο οργασμός κάνει καλό στην υγεία…

sex

Σίγουρα μπορεί να απολαμβάνεις το σεξ, αλλά ένας οργασμός δεν προσφέρει μόνο απόλαυση αλλά έχει και πολλές ευργετικές ιδιότητες για την υγεία σου! Διάβασε ποιες είναι αυτές…

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά επτά είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του οργασμο, που αφορούν την υγεία σου! Ποιες είναι αυτές…;

1. Κατά τον οργασμό, απελευθερώνονται ενδορφίνεςπου παράγουνευφορία, χαρά, και ενίοτεανεξέλεγκτο γέλιο.

2. Το τακτικό σεξσυνδέεται μετα υψηλότερα επίπεδατηςανοσοσφαιρίνηςΑ, ένα αντίσωμα το οποίομπορεί ναμας προστατεύσει απότο κοινό κρυολόγημακαθώς ενισχύειτο ανοσοποιητικό σύστημα.

3. Είναι καλόγια το κεφάλισου, γιατην καρδιά σου αλλά και για άλλα πιο συγκεκριμένα σημεία! Οι ορμόνες που εκκρίνονται κατα τη δειάρκει ατου σεξ  μπορούν να μειώσουντα ποσοστάτης κατάθλιψης και του άγχους.

4. Η ωκυτοκίνη, ορμόνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ έχει αποδειχθεί ότι προλαμβάνει τα καρκινικά κύτταρα του στήθους από το να εξελιχθούν σε όγκο.Καιμην ξεχνάςτα προκαταρκτικά! Η διέγερση στο στήθος και τις θηλέςπαράγειακόμαπερισσότεροωκυτοκίνη ενάντια στα καρκινικά κύτταρα.

5. Κάνεις καλύτερο ύπνο. Ειδικά αν έχεις πρόβλημα αυπνίας η απότομη πτώσητης αρτηριακής πίεσης και η ξαφνικήχαλάρωση μετά απόέναν οργασμό, στις περισσότερες περιπτώσεις φέρνει έναν γλυκό ύπνο.

6. Ενδορφίνες! Έτυχε ποτένα έχεις πονοκέφαλοπουμυστηριωδώςφαίνεταινα εξαφανίστηκεκατά τη διάρκεια τουσεξ; Ναι, αυτό είναιοιενδορφίνες, οι οποίεςαυξάνουν τηςαντοχή στον πόνοέως και 70τοις εκατό.

7. Το σεξκρατάτο μυαλό σε εγρήγορση. Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, μεταφέρειοξυγόνοστον υποθάλαμο του εγκεφάλου σου (το κέντρο του εγκεφάλου σαςπου ελέγχει τη μνήμηκαι τη μάθηση).

(πηγή:http://www.faysbook.gr)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s